Strategie

Meer conversie uit uw campagne halen? Of meer bezoekers naar uw financiële website trekken?

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met de doelgroep en veel praktijk ervaring opgedaan met onze succesvolle websites voor beleggers. Voor het duurzaam bereiken van beleggers heeft u een mix van expertise nodig op het gebied van actuele doelgroepkennis en online marketing. Onze ervaring en expertise delen wij met u, zodat u hiermee zelf aan de slag kunt. In de vorm van interessante insights en micro-learnings of door middel van één-op-één coaching.

Inzichten die er echt toe doen

Meld u aan voor onze insights en micro-learnings. Een uniek traject van 32 weken waarin we u stapsgewijs helpen uw website te verbeteren. Met de aangereikte kennis en praktische tips kunt u of uw marketingafdeling zelf aan de slag.

Het traject is specifiek gericht op financiële dienstverleners zoals vermogensbeheerders, brokers en investeringsprojecten, maar is natuurlijk ook toepasbaar voor andere organisaties waar personen met interesse voor personal finance en beleggen tot de doelgroep behoren.

Samen naar een beter resultaat

Via coaching begeleiden we organisaties één-op-één bij het effectiever bereiken van de doelgroep. Dat kan op projectbasis zijn – voor een vaste periode en met een vooraf samen bepaalde doelstelling – of op afroepbasis als sparringspartner.

Vrijblijvend meer informatie aanvragen

Bedankt voor uw interesse. Via het onderstaande formulier komen we graag met u in contact. Wilt u een zo duidelijk mogelijk uw vraag beschrijven? Dan kunnen we er direct gericht antwoord op geven.